مالک برند یوناکو خانواده مرحوم امیر دلارامی میباشند مرحوم پدر با سابقه بیش از 50 سال فعالییت تجاری بصورت سنتی و بازارای در ایران و عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس تجارت مینمود. بعد از فوت پدر فرزند بزرگ خانواده ادریس دلارامی در سال 1386 اقدام به ثبت شرکت تجاری تحت عنوان بازرگانی یلدا غرب نمود ایشان پیرو پدر در زمینه بورس لوازم خانگی فعالیت داشت بر اثر یک روز حضور در رستوران آتا در تبریز بعد از صرف غذا از سوی رستوران با 3 عدد باقلوا ی استانبولی پذیرایی میشود. این 3 عدد باقلوا آنقدر پسر بزرگ خانواده را مجذوب خود ساخت که بعد از 3 ماه کارگاه باقلوا پزی خود را در شهر تبریز راه اندازی کرد و برند یوناکو را ثبت نمود. یوناکو در آغاز با 30 کیلو شروع و مرز یک تن در روز رسیده است .
مالک برند به شدت در تولید محصولات یوناکو حساسیت دارد و همیشه، مستمر کیفیت خوب مواد بکار گرفته تاکید و خود شخصا بررسی میکند .
شعب یوناکو در غرب کشور بسیار فعال و امروزه نیز دفتر و فروشگاه مرکزی آن در تهران آغاز به فعالیت نموده است.
مالک برند تنها یک فرزند پسر دارد و نام (یونا ) است .
و با توجه به فعالییت بازرگانی و تجاری پدر ا زکلمه کومپانی مخفف آن کو را به پسوند یونا اضافه و برند باقلوا استانبولی خانواده دلارامی ( یوناکو ) نام گرفت.
آدرس دفتر مرکزی : تهران دروازه دولت سعدی شمالی کوچه برادران قائدی پلاک 257
تلفن : 021-71057828
موبایل : 09910065503
موبایل : 09203741773
تاریخ شگفتانگیز «باقلوا»؛ این شیرینی مقدس
این دسر شیرین بخش مهمی از هویت آشپزی بسیاری از نقاط دنیا است و به نوعی دربارۀ منشأ آن اختلاف نظر وجود دارد. به علاوه، این شیرینی جایگاهی تاریخی در اعیاد مقدس مسلمانان، مسیحیان و یهودیان داشته است.
باقلوا در دوران باستان ریشه دارد. حدود قرن هشتم قبل از میلاد، مردم امپراتوری آشور که در بخشهایی از عراق، ایران، کویت، سوریه و ترکیهی امروزی پخش شدند، نانهای صاف بدون خمیرمایه را در لایههایی با آجیل خردشده میان آنها میچیدند تا در رویدادهای خاص از آن لذت ببرند.
قرنها بعد، کیک پلاسِنتایِ یونانی و رومی باستان (پلاسنتای لاتین برگرفته از واژه یونانی پلاکوس یا «کیک پنیری» است) متشکل از لایههای زیادی از خمیر بود که با پنیر و عسل پُر و با برگ بو طعمدار میشد. با این حال، نخستین نمونههای باقلوا که امروزه میشناسیم، حدود ۵۰۰ سال پیش در زمان امپراتوری عثمانی به وجود آمدند.
ماری ایسین، مورخ غذای عثمانی در کتاب خود به نام «شربت و ادویه: داستان کامل شیرینیها و دسرهای ترکی» مینویسد: قدیمیترین اشاره به باقلوا در شعری از عارف کایگوسوز اَبدال است که در نیمه نخست قرن پانزدهم میزیست.
به خاطر منبع گیاهی سرشار از اسید چرب امگا ۳ با عنوان اسید آلفا لینولنیک اسید است که آن را یک غذای مغز به حساب میآورند این اسید چرب برای تقویت سیستم عصبی افراد بخصوص برای کودکان از اهمیت زیادی برخوردار است
برای درست کردن باقلوا استانبولی به دلیل اینکه خیلی از مغزها استفاده میشود بنابراین از خاصیت خوب و بالایی هم برخوردار است که برای بدن مفید است و انرژی زیادی به بدن میرساند البته خیلی از افراد هستند که گردو را به عنوان یک غذای مغز میشناسند و به این موضوع نه فقط به خاطر شباهت ظاهری آن با مغز بلکه به خاطر منبع گیاهی سرشار از اسید چرب امگا ۳ با عنوان اسید آلفا لینولنیک اسید است که آن را یک غذای مغز به حساب میآورند این اسید چرب برای تقویت سیستم عصبی افراد بخصوص برای کودکان از اهمیت زیادی برخوردار است.
نکته مهم این است که باقلوا استانبولی میتواند خواص درمانی خوبی هم داشته باشد با توجه به اینکه همه مواد بکار رفته در باقلوا استانبولی طبیعی بوده بنابراین از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
با فروشگاه اینترنتی شیرینیجات یوناکو در ارتباط باشید.
لذت طعمهای اصیل و خاطرهانگیز را با یوناکو تجربه کنید!
برند یوناکو با سالها تجربه در تولید شیرینیجات و باقلواهای استانبولی، کیفیت و طعم بینظیر را به خانههای شما آورده است. باقلواهای یوناکو با بهترین مواد اولیه، به روشی کاملاً سنتی و هنرمندانه تهیه میشوند تا شما را به دنیایی از طعمهای شرقی و لذیذ ببرند.
چه برای مهمانیهای خاص، چه برای هدیه یا حتی یک شیرینی ساده همراه چای، یوناکو بهترین انتخاب است. با تنوع بینظیر شیرینیهای ما، هر سلیقهای را راضی خواهیم کرد.
همین حالا سفارش دهید و از طعم اصیل باقلوا استانبولی و شیرینیجات یوناکو لذت ببرید!
یوناکو؛ طعمی که میماند!
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
بستن ![]()
نام کاربری (موبایل شما)
رمز عبور
نام کاربری (موبایل شما)
کد امنیتی :
ورود
![]()
ارسال
![]() می خواهید ثبت نام کنید ؟ عضویت |